Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay MegaBridge - kanalsystem med bro

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Les mer om Aquaplay her

Vår lavpris: 675,-
Utsolgt
SKU
02205-23

AquaPlay MegaBridge er kanalsystemet med den store broen. Kanalsystemet består av sluser, fergekai, en stor bro, heisekran, båt, amfibiebil og figuren Bo.

Skap din egen vannpark med AquaPlay. Med både sluser og kanaler kan du oppleve en egen liten verden med masse vann og morsomme leker!

I AquaPlay MegaBridge kan båtene flyte med strømmen i et spennende kanalsystem. Kjør båten inn i slusesystemet og pump den gjennom slusene.

AquaPlay lekesettet monteres enkelt sammen og fylles med vann. Sett båten(e) i kanalen å se dem drive rundt ved hjelp av undervannsstrømmene og slusesystemet. Kjør med amfibiebilen over broen å vink til båten i kanalen. Bruk heisekranen for å laste viktige ting. Og sveiv på håndtaket for å lage undervannsstrømmer og bølger.

La barna lære prinsippene om årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte.

Inneholder:

  • AquaPlay MegaBridge kanalsystem
  • Figuren Bo
  • Båt
  • Amfibiekjøretøy

Detaljer:

  • Mål: 120 x 105 x 22 cm (LxBxH)
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell8700001528
EAN7313400015288
MerkeAquaPlay
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.