Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Trenger du tips til leker, spill og aktiviteter til hagen?

Her her vi samlet noen av våre tips til morsomme leker til hagen, verandaen og uteplassen der barna kan få mer eller mindre fritt spillerom, øke volumet på leken, samtidig som de er i bevegelse og får mye frisk luft. Når solen skinner oftere og dagene blir lengre er det få ting som føles bedre for både voksne og barn enn det å flytte leken ut. 

Lekehus med mange muligheter

Et lekehus er den perfekte måte å oppmuntre til kreativitet og fantasifull lek hos barn. I lekehuset kan de invitere familie og venner på besøk, eller kanskje er det kosedyrene som kommer i teselskap. Utvid lekehuset med tilbehør som benker, utekjøkken, blomsterkasser, vanntank eller en ringeklokke som signaliserer at det er gjester som ønsker å komme på besøk. Barna kan late som de er hvem som helst, bor hvor som helst, og lage sine helt egne scenarier og eventyr alene eller sammen med andre. 

Våre lekehus og tilbehør

Lekehus

Lekevåpen, blastere, skumpiler og tilbehør

En favoritt-utendørsaktivitet for mange barn er lek med lekevåpen med skumpiler. Lad opp og fyr av gårde med skumpiler, kampen er i gang! Blastere, lekepistoler, blaster med laser eller lekegevær - det pågår en kamp i hagen din, og her er det bare å gripe tak i det du finner og bli med på leken. Blastere med skumpiler kan brukes både utendørs og innendørs, og de myke pilene vil ikke skade vegger eller knuse vinduer, men de vil kunne velte ting og tang de møter på sin vei. Husk å alltid bruke beskyttelsesutstyr når det lekes med lekepistoler og blastere med skumpiler, for selv med myke piler vil man kunne skade øynene dersom man blir truffet - beskyttelsesbriller er et must! 


NERF-blastere, skumpiler og tilbehør

Nerf-lekevåpen og tilbehør

Hageleker for morsom lek ute

Kanalsystem med vann og båter, hageredskaper- og utstyr, sommerfuglhov, vannspreder, gravemaskin, trillebår eller hoppeball – det finnes et hav av leker som passer perfekt for lek ute i hagen. Det er lov å søle og sprute vann, grave i jord og sand, eller studere mindre kryp og insekter som barnet finner på sin vei. Tenk så gøy å få oppleve livet ute gjennom barnas øyne, i lek, men også gjennom læring. Og kanskje er det ikke bare barna som lærer noe nytt!


Noen av våre mest populære hageleker

Hageleker

Hagespill for barn og voksne

Barna elsker å tilbringe tid uke, i lek med andre barn eller sammen med voksne. La dem utforske ulike spill som kan brukes ute i parken, hagen eller på verandaen. Hva med et stigespill, erteposespill, kubb, ringspill eller slingball. Eller er barnet interessert i sport? Hvorfor ikke gjøre om plenen til en fotballbane, spille badminton, hoppe tau eller spille bowling. Og er det en vindfull dag, ta frem dragen og løp av gårde mens dragen flyr høyere og høyere.


Populære hagespill for små og store

Hagespill

Sandkasseleker til hagen, parken og stranden

Sølekaker, sandslott, vollgrav eller en liten borg, mulighetene er mange i sandkassen. Og med det rette utstyret som bøtter, spader, raker, sil, vindmølle, kjøretøy og former ligger alt til rette for timevis med morsom lek for både små og litt større barn. Sandkasselekene egner seg ikke bare i sandkassen, men kan også tas med på stranden. Bøttene og spadene er laget av holdbare materialer, tåler en støyt, og passer svært godt i små barnehender. Og blir sandkassens verden for liten kan man ta med seg alle eller noen av sandkasselekene til stranden eller parken, der verden plutselig blir mange ganger så stor! 

Leker til sandkassen og stranden

Sandkasseleker

Sklier til hagen

Gjør hagen om til en lekeplass for barna med sklier og husker. En sklie ute i hagen blir en morsom og underholdende aktivitet; kanskje dere vil gå for en sklie med vann, en stor eller liten sklie, en som kan utvides eller et hoppeslott eller en vannsklie som kan kobles til vannslangen. De minste skliene kan også brukes innendørs, og felles for de fleste barnesklier, uavhengig av størrelse, er at de er enkle å montere, slå sammen og oppbevare.

Hvilken av disse passer best for dere?

Sklier

Blås magiske såpebobler

Såpebobler er gøy for alle barn i alle aldre, såpeboblemaskiner som sender ut mengder med bobler bare ved å trykke på en knapp, såpeboblestav som lar deg blåse ekstra store bobler, og mindre beholdere med boblemiks egner seg ekstra godt på farten eller som en liten gave i godteposen i barnebursdagen. Se barna blåse bobler, eller om de lar deg gjør det, og se hvordan de jager boblene mens de flyr gjennom luften.

Såpebobler og såpeboblemaskiner

Såpebobler

Fargerike gateritt

Morsomme kunstverk på fortauet, på asfalten eller steinbelagte uteplasser, kritt i alle regnbuens farger er morsomme å leke med, og til å dekorere en ellers kjedelig flate. Og tenk på hvilket lerret barnet har foran seg! Men husk å passe på at du har kjøpt inn nok kritt i alle fargene, for det finnes ikke noe kjedeligere enn å gå tom for akkurat den fargen man hadde tenkt å bruke. Og se hvordan neste regnskyll tryller bort både motiv og farger, og lerretet er blankt og klart for et nytt fargerikt motiv.

Flytt leken og aktivitetene ut i hagen!

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.