Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite 2.0 - 20 dart refill

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 75,-
Få igjen på lager
SKU
03216-213
   

Med Nerf Elite 2.0 20 darts refill er du klar til å lade om når Nerf konkurrenter overrasker deg. Nerf Elite 2.0-darts er designet for å skyte langt og er kompatible med alle offisielle Nerf blastere som bruker Nerf Elite darts. Lad opp og gjør deg klar til en real battle!

Inneholder:

  • 20 Nerf Elite 2.0 darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
  • Briller anbefales (ikke inkludert)
Produktdetaljer
ModellF0040
EAN5010993767847
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.