Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Lekehus og telt

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Karakter

25 produkter

Sett synkende rekkefølge
per side

La barna styre i sitt eget hus i hagen, enten det er et stort lekehus, eller et lite søtt telt. Flere av lekehusene har morsomme funksjoner, og hvor noen har svingdør og skodder, har andre kjøkken og fungerende dørklokke. Kanskje du er heldig og blir invitert på kaffe som kan drikkes på benken på utsiden, eller et festmåltid som er tilberedt på utekjøkkenet?

Det finnes ikke noe bedre sted enn hjemme, og de små barna vil elske å ha sitt eget lekehus i plast der de kan skape sitt eget lille hjem. Lekehusene til barn er inspirert av ekte hjem med kjøkken, oppholdsrom og kanskje til og med et lite loft hvor man kan trekke seg tilbake. Utvid lekehuset med møbler, utekjøkken, hage og benker. Eller hva med innlagt vann ved hjelp av en vanntank, en ringeklokke når du venter gjester eller blomsterkasser for å gjøre det ekstra hyggelig. Bruk lekehusene ute eller inne, som gir mange muligheter i seg selv, men de kan også utvides slik at barnet kan sette sitt helt eget preg på sitt lille hjem i hagen!

Dersom du leter etter noe som tar litt mindre plass og som du ønsker å oppbevare innendørs kan et leketelt være midt i blinken. Sett opp en tipi midt i stuen og inviter venner eller kosedyr på en morsom overnatting. Eller la barna velge seg et telt med motiver og design fra sin favoritt barne-TV serie eller film, der karakterene barna kjenner godt blir en stor del av opplevelsen.

Lekehusene i plast er solide, UV-behandlet for bedre holdbarhet og slik at det beholder fargen lengre. Lekehusene kan oppbevares utendørs, men snø, kulde og is kan ha innvirkning på holdbarheten.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.