Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Har du sjekket ut vårt 3 for 2 tilbud?

Er du på jakt etter gaver til barnehage- eller klassebursdager eller noe å fylle julestrømpen med? Våre 3 for 2 tilbud lar våre medlemmer plukke blant et stort utvalg av leker, hobbysaker, perler, dukker, lekebiler og mye mer moro. Leter du etter LEGO? Vi har en egen kategori med 3 for 2 tilbud på utvalgte LEGO-byggesett. Merk: 3 for 2 tilbud kan ikke kombineres med 3 for 2 på utvalgte LEGO-produkter.

På jakt etter kalendergaver? 3 for 2 er perfekt for pakkekalenderen

Skal du lage pakkekalender til barna i år? Da bør du ta en titt blant våre 3 for 2 tilbud. Her finner småting, hobbyprosjekter, tegnesaker, diamond painting, spill, byggesett og mye mer som egner seg spesielt godt som små overraskelser i barnas pakkekalender. Vi vet det kan bli mange pakker, men her finner du et bredt utvalg, og best av alt – vi spanderer den billigste i hver tredje gave du går for.


Fyll julestrømpen med 3 for 2

Skal du være nissens hjelper og fylle julestrømpen til julaften? Hvorfor ikke ta en titt blant våre 3 for 2 tilbud eller LEGO 3 for 2! Vi har et stort utvalg av leker, spill, hobbyprosjekter og LEGO sett som barna vil glede seg over å finne i julestrømpen. 


3 for 2 på gaver til barnebursdagen

Har du barn i barnehage eller på skolen? Det kan bli mange bursdager i løpet av et år, og ofte kommer de overraskende på. Hvorfor ikke handle inn noen leker slik at du alltid har en gave på lur? Sjekk ut våre 3 for 2 tilbud. Uavhengig av om du ønsker å kjøpe tre av samme leke eller vil kombinere ulike leker til barn i forskjellige aldre, finne du en rekke gode kupp her!


Se våre Aquaplay-sett

AquaPlay

Hobbysaker til barn - 3 for 2 tilbud på hobbyting

Når barna setter i gang med sine hobbyprosjekter kan det gå mange tegneark, perlene forsvinner fort, favorittfargen spisses oftere enn andre, og det er behov for flere pensler til maleprosjektet. Her finner du en rekke hobbyleker fra kjente merkevarer som kan kombineres blant våre 3 for 2 tilbud.


Våre anbefalinger til deg

Puslespill

Noen som elsker LEGO? Sjekk ut våre 3 for 2 tilbud på LEGO

Hos oss finner du også en egen LEGO 3 for 2, og vi gir deg muligheten til å overraske og glede med et ekstra LEGO byggesett til små eller store LEGO fans. Her finner du mange morsomme LEGO-sett fra serier beregnet på både barn og voksne. Vi spanderer det billigste LEGO-settet.

Merk: 3 for 2 tilbud kan ikke kombineres med 3 for 2 på utvalgte LEGO-produkter.


Kjøp tilbehør til AquaPlay

Tilbehør og deler til AquaPlay

Populære hage- og uteaktiviteter

Hagespill

Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Kjenn vinden i håret, det er vår!

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

Gjør et kupp på leker! 3 for 2 - vi spanderer den billigste!

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.