Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Maxi 3000 perler og 3 perlebrett i bøtte

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 455,-
Utsolgt
SKU
03217-146

Denne perlebøtta inneholder alt du trenger for å starte med perlingen din, samtidig som den er genial dersom du trenger en solid påfyll til perlesamlingen din. Bøtta inneholder ca. 3000 Maxiperler og 3 ulike former slik at perlemoroa kan starte med én gang. Bruker man Hama Bead-Tac'en som medfølger sørger man for at perlene ikke hopper av perlebrettet dersom man skulle være uheldig å dunke borti underveis. Dette arket som man plasserer på perlebrettet har nemlig en klisterside som gjør at perlene ligger mer stødig. Stifteplatene er i tillegg gjennomsiktige slik at platen kan plasseres på et motivark og det blir lettere å følge et mønster.

Inneholder:

  • Perlebøtte med hank
  • Ca. 3000 Maxi perler
  • 3 perlebrett - stor firkant, liten firkant og kanin
  • 1 Hama Bead-Tac
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Produktdetaljer
Modell3-8805
EAN028178088057
MerkeHama
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.