Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi gul boks - 4000 Midi perler og 3 perlebrett

-27%

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Kampanjepris 105,- Vår lavpris: 144,-
27%
Du sparer: 39,-
På lager
SKU
4027
   

Alt du trenger til perlingen din, enten du trenger påfyll av perler eller er ny på perling! Denne gule boksen inneholder ca. 4000 perler i flotte ulike farger, samt 3 forskjellige perlebrett slik at perlemoroa kan starte med én gang. Perle en blomst, stjerne eller lag dine egne former og design i glade farger. I dette perlesettet følger det også med motivark og veiledning dersom du trenger inspirasjon.

Inneholder:

  • Ca. 4000 Midi perler
  • Perlebrett - stjerne, firkant og rund
  • Motivark
  • Strykepapir
  • Veiledning

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell2052
EAN028178020521
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.