Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape 6-i-1 gitar for barn - musikkleke med 6 instrumenter

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 366,-
På lager
SKU
05195-255
   

Gi ditt barn en musikalsk introduksjon med Hape 6-i-1 interaktive musikkleke. Den musikalske leken gir barnet alt det trenger for å spille i et enmanns band! Med utseende lik en gitar, her får du også tromme, tamburin, klokke, maracas og xylofon-lyder. La barna spille seg inn i en musikalsk verden hvor de kan prøve ut ulike instrumentlyder og eksperimentere med lyd og toner.

Denne musikkleken kan være med på å utvikle de finmotoriske ferdighetene hos ditt barn. Samtidig vil den være med på å gi barnet ditt rytmiske ferdigheter. La gitarleken inspirere barna til å lage en musikalsk opptreden og nyt den fantastiske musikken.

Inneholder:

  • Gitar med 6 ulike musikkinstrumentlyder
  • Trommestikke

Detaljer:

  • Mål: ca. 21 x 2 x 9 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
ModellE0335
EAN6943478019003
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.