Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Heliball Pteranodon - flyvende dinosaur som du kontrollerer med hendene - 25 cm

-25%

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

25%
Kampanjepris 245,- 327,- Du sparer: 82,-
På lager
SKU
09217-75
   

Denne episke heliball-dinosauren, Pteranodon, fra Jurassic World lar deg gjenskape favorittscenene dine fra filmene. Dinosauren på ca. 25 cm er enkel å fly, da den har innbygde sensorer som registrerer bevegelse. Du kan dermed styre heliballen med å føre hendene dine under den svevende dinosauren! Hvor lenge klarer du å holde den i luften? Utfordre venner og familie på hvem som holder den lengst i luften.

Denne flyvende dinosauren passer fint til nybegynneren og de litt mer erfarne. Hold inne knappen for å slå den på, vift hånden under og slipp. Det følger med ladekabel og instruksjoner, og den er enkel å fly.

Inneholder:

  • 1 heliball Pteranodon dinosaur
  • 1 ladekabel
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
  • Ladetid: 20 min
  • Leketid: 5 min

Merk: Brukes inne.

Produktdetaljer
ModellJUR-1002
EAN5055394019157
MerkeJurassic World
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.