Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO Classic 11018 Kreativ lek til havs

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
02222-6
   

Gi barn en åpen og fantasidrevet lekeverden med settet LEGO® Classic Kreativ lek til havs (11018), som inkluderer et fargerikt utvalg av LEGO deler, seks inspirerende modeller med havtema, som får fart på leken, samt to poser med ekstra klosser som barna kan bygge med fritt.

Inspirerende byggeideer for barn fra fire år og oppover

Inkluderer trinnvise, bildebaserte instruksjoner som hjelper barn å bygge et vikingskip, en gul ubåt, en undervannsdrone, en sjøhest, en hval og en skilpadde, og gir førstegangsbygger god mestring og glede over å kunne bygge sine egne LEGO leker.

Leken læring med LEGO Classic byggeleker

Med de spennende LEGO Classic byggesettene får barn ideer, inspirasjon og stimulerende frilek som gjør at de utvikle kreative ferdigheter de får nytte av gjennom hele livet.

 • Fantasifull lek for barn fra fire år – byggesettet LEGO® Classic Kreativ lek til havs (11018) inkluderer mange fargerike LEGO deler og seks modellforslag med havtema som får fart på leken.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge et vikingskip, en gul ubåt, en undervannsdrone, en sjøhest, en hval og en skilpadde, samt to poser med ekstra LEGO® deler for kreativ fribygging.
 • Stimuler barns kreativitet – barn kan bygge og leke med seks inkluderte modellforslag før de bruker fantasien og bygger sine egne LEGO® leker.
 • En gave til alle anledninger – LEGO® settet passer som bursdags-, jule- og overraskelsesgave til små LEGO byggere og barn som ønsker å utvide LEGO klossesamlingen sin.
 • Et utvalg LEGO® deler – med dette originale LEGO lekesettet med 333 deler kan barn bygge alt de ønsker.
 • Flere sett å samle på og sette sammen – barn kan bruke dette lekesettet med andre i LEGO® Classic kolleksjonen for å få enda mer kreativ moro.
 • Trinnvise byggeinstruksjoner – alle de seks modellene kommer med bildebaserte byggeveiledninger. Dermed får selv førstegangsbyggere en gøyal byggeopplevelse når de finner på sine egne LEGO modeller.
 • Læring har aldri vært morsommere – barn utvikler kreative ferdigheter for resten av livet mens de bygger og leker.
 • Byggbare kvalitetsleker for barn – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for å sikre at de er ensartede og kompatible.
 • Testet maksimalt – alle LEGO® byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 333
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell11018
EAN5702017117591
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.