Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO DOTS 41922 Knallfint kaktusarmbånd

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 78,-
På lager
SKU
05212-11
   

Alle naturglade barn vil like LEGO DOTS 41922 Knallfint kaktusarmbånd! Dette kreative lekesettet inneholder et justerbart og bøyelig, lysegrønt armbånd som passer til alle håndledd og 32 fargerike fliser, inkludert spesielle kaktusdekorerte fliser. Dekoreringen foregår enkelt og intuitivt, og barn kan designe et unikt armbånd tilpasset for eksempel klær eller humør.

Alt er lov

Med dette smykkemakersettet får barn muligheten til å finne sin egen stil og dekorere på den måten de selv vil. Det finnes ingen regler, verken for dette gøyale armbåndet eller de andre settene i LEGO DOTS serien – det er barns fantasi som er den magiske ingrediensen. Serien inkluderer mange forskjellige armbånd, som alle er flotte som overraskelsesgaver uansett anledning. Overrask barn med sans for kreative prosjekter med dette dekorerbare kaktusarmbåndet med lysegrønn reim og 32 fargerike fliser.

 • Overrask kreative barn med det lekne settet LEGO® DOTS Knallfint kaktusarmbånd (41922), og inspirer dem til å lage alle mulige slags designmønstre etter eget hode.
 • Unike smykker på utstilling! Barn kan uttrykke seg kreativt mens de dekorerer armbåndet. Settet inneholder ett regulerbart armbånd og 32 fliser, og leken starter med en gang posen åpnes!
 • Settet er flott alene og byr på rask og fantasidrevet skaperglede, men flisene kan også brukes sammen med LEGO® DOTS Ekstra DOTS posene for enda flere kule designmuligheter og ideer.
 • Settet faller garantert i smak hos alle som liker hobbyprosjekter. Det slitesterke armbåndet, de fargerike og spesialdekorerte flisene er flotte som gøyal gave eller ekstragave til barn fra seks år og oppover.
 • Lite og bærbart. Hvert armbånd er 20 cm langt, og settet er perfekt for designerspirer som vil øve seg på å lage armbånd. Etterpå kan de pynte seg med versjonen de blir mest fornøyd med.
 • Åpne posen, så er det bare å sette i gang og dekorere armbåndene. Barn kan bruke de enkle designideene som står på emballasjen, eller de kan finne på stadig nye mønstre selv.
 • Med LEGO DOTS settene kan du gi barn en gave som vekker skapergleden. Dette smarte armbåndet gir barn muligheten til å designe fritt og styrker på den måten kreativiteten og selvtilliten deres gjennom lek.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene åpner for ubegrenset kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom selvlagde og dekorerte smykker eller pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.
 • Med dette kule armbåndet kan du inspirere barn til å uttrykke seg kreativt.

Detaljer:

 • Antall klosser: 33
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41922
EAN5702016915174
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.