Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 999,90

LEGO Harry Potter 76389 Mysteriekammeret på Galtvort

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 392,-
På lager
SKU
05212-26
   

LEGO Harry Potter 76389 Mysteriekammeret på Galtvort er et imponerende samlerlekesett som er utrolig gøyalt å leke med og vise fram.

Autentiske detaljer fra filmen

Dette allsidige settet inkluderer berømte rom, fortryllende funksjoner og kjente karakterer fra filmene om Harry Potter. Festsalen rommer to langbord, Humlesnurrs talerstol med gullugledekor og autentisk tilbehør som valghatten. Som i filmene har Mysteriekammeret den velkjente, sirkelrunde døren og en stor statue med en munn som kan åpnes og fører inn til en gang som basilisken bruker for å komme inn i rommet. Ti minifigurer byr på fantasifulle leke- og utstillingsmuligheter: Harry Potter, Gulla Wiltersen, Tom Dredolo Venster, Frodrik Fromm, Julius Finkenfjær, Lulla Lunekjær, Gyldenprinz Gulmedal, Albus Humlesnurr, professor Schkummel og Nesten hodeløse Nikk. Settet inkluderer også noen ekstra godbiter: en eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Voldemort™ og seks tilfeldige trollmannkort-fliser. Et imponerende LEGO® sett med Mysteriekammeret og festsalen på Galtvort. Settet byr på utallige muligheter for fantasifull lek og fremvisning.

 • Det store modulsettet LEGO® Harry Potter™ Mysteriekammeret på Galtvort (76389) er et fantastisk sett som garantert vil fortrylle alle som liker Harry Potter-filmene.
 • Ti minifigurer: Harry Potter, Gulla Wiltersen, Tom Dredolo Venster, Frodrik Fromm, Julius Finkenfjær, Lulla Lunekjær, Gyldenprinz Gulmedal, Albus Humlesnurr, professor Schkummel og Nesten hodeløse Nikk.
 • Flere rom fulle av funksjoner og velkjente minifigurer gir barn utallige muligheter til både å gjenskape favorittscener fra filmene og finne på nye fortellinger selv.
 • Det magiske modulsystemet gjør det mulig å bygge hele Galtvortborgen ved å koble til stadig nye rom. Passer for barn fra ni år.
 • Settet er 40 cm høyt, 40 cm bredt og 11 cm dypt og kan brukes sammen med andre LEGO® Harry Potter™ sett for enda mer moro.
 • Nesten hodeløse Nikk er en spesiell, selvlysende minifigur, mens basilisken har munn som kan åpnes, et hode med to roterbare ledd og en hale som består av tre rekonfigurerbare deler.
 • Inkluderer en eksklusiv, gullfarget minifigur av Voldemort™ som markerer tjueårsjubileet for LEGO® Harry Potter™. Settet inkluderer også seks tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO® Harry Potter™ leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO® byggesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1176
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell76389
EAN5702016913507
MerkeLEGO

Se bak statuen!

En hemmelig korridor skjuler seg bak slangen.

Morsomt med ikoniske karakterer

11 minifigurer fra filmene inspirerer til masse rollespill!

Den gyldne Voldemort

En eksklusiv minifigur i gull makerer Harry Potters 20-årsjubileum!

LEGO Harry Potter Hogwarts Chamber of Secret
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.