Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook Harry Potter klokke med digital skjerm og projektor - med 20 bilder

-52%

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Kampanjepris 95,- Vår lavpris: 197,-
52%
Du sparer: 102,-
På lager
SKU
06218-55
   

Denne stilige Harry Potter digitalklokken fra Lexibook er super for barn som skal lære seg klokken. På klokkens skjerm vises den digitale tiden, og trykker man på knappen på klokkens skjerm kan også datoen vises. Med denne fine klokken kan barn lære hvordan man leser en digital klokke, samt også se hvilken dato det er. Klokken har i tilllegg en projektor i seg som kan vise 20 forskjellige bilder av Harry Potter.

  • Tid og dato visning
  • Projektor med 20 bilder
  • Justerbar reim

Inneholder:

  • Lexibook Harry Potter klokke

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDMW050HP
EAN3380743091488
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.