Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Love Diana Ice Skater - isprinsesse dukke med bevegelige ledd - 15 cm

-30%

Love, Diana - dukkene fra Youtube-kanalen Kids Diana show

Diana er kjent fra den populære YouTube-kanalen "Kids Diana show", her viser hun frem morsomme videoer for barn med unboxing av leker, utfordringer, vlogger, underholdning og reiser. Nå kan du ta del i hennes verden med dukkene og lekesettene fra Love, Diana. Dukkene tar på seg morsomme og spennende roller og oppgaver, alt skapt med utgangspunkt i universet skapt gjennom Kids Diana show. 

Kampanjepris 137,90 Vår lavpris: 197,-
30%
Du sparer: 59,10
På lager
SKU
09217-8
   

Bli med Love Diana ut på isen, og vær kunstløper for en dag! Love Diana ser ut som rene isprinsessen i dette supersøte antrekket med rosa genser og et skimrende isblått skjørt over en sølvtights. Antrekket har lekre pelsstoffdetaljer på ermene og på tighsten, og en fin rosa sløyfe i midjen. De høye rosa skøytene matcher de rosa ørevarmerne med sløyfe på toppen, og antrekket er en prinsesse verdig.

De lange, lyse lokkene flagrer i vinden der hun suser av gårde på isen. Se Diana gjøre plettfrie piruetter og elegante salchow hopp! Ice Skater dukken er 1 av 3 dukker i samme serie hvor du kan samle alle tre og mikse og matche antrekkene. Kjempegøy!

Inneholder:

  • Love Diana Ice Skater minidukke
  • Hårbørste

Detaljer:

  • Mål dukke: 15 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell20516
EAN6418859021000
MerkeLove, Diana
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.