Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Lundby Life dukkehus startsett med 2 etasjer og 4 rom - 70 cm

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende lek

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene utviklet seg i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. La barna utfolde seg i dukkehuset, la dem innrede med de utallige variantene av Lundby dukkemøbler som finnes, og la de ulike Lundby dukkefamiliene flytte inn. Lundby dukkehus og dukkemøbler oppmuntrer til kreativ rollelek, og kan underholde barna i timesvis.

Vår lavpris: 463,-
På lager
SKU
07195-128
   

Med dukkehuset Lundby Life har du alt du kan tenke deg for å skape din egen drømmeverden! Dette herlige dukkehuset har en åpen planløsning, vakre tapeter fra Sandberg Wallpaper og fargerike malte dører. Innred dukkehuset som du selv vil, med trappen, lampene og alle de andre fine tilbehørene som finnes til Lundby (kjøpes separat). 

Hvem bor i huset ditt? Hva liker de å gjøre? I dukkehuset Lundby Life kan du fjerne bakveggene slik at du kan leke i huset fra to sider. I de to nederste rommene kan bakveggene vendes slik at du får en stilig kontrastvegg i det nederste rommet. Du kan også enkelt bygge ut huset ved hjelp av dukkehusmodulene Lundby Room og dermed få plass til hele dukkehusfamilien.

Inneholder:

  • Lundby Life dukkehus

Detaljer:

  • Mål: ca. 70 x 26 x 39 cm (LxBxH)
  • Vekt: ca. 4 kg
  • Alder: fra 4 år

Merk: Dukker og møbler følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell601021
EAN7315626010214
MerkeLundby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.