Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki bankebrett i tre - blå

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
04225-41
   

Micki blått bankebrett av tre kommer her med hammer og seks pinner. Bankebrettet er en klassisk treleke som både oppmuntrer til lek og trener opp barnets finmotorikk. Pinnene og hammerens hode er laget av myk plast som gjør at den er stabil og ikke setter merker på underlaget når barnet banker løs. I tillegg vil bankingen gi en langt mer behagelig lyd. La timer med morsom banking begynne.

Inneholder:

  • Micki Bankebrett i tre – blå

Detaljer:

  • Farge: blå
  • Mål: 23 x 10 x 10 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell102219
EAN7315621022199
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.