Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Søppelbil med container 71431

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
06234-106
   

Den store kranen løfter enkelt containeren med gjenvinningsglass med de innsamlede flaskene opp på lastebilen. Hold byen ren med det kule Playmobil-vei-vedlikeholdssettet. Ved hjelp av den svingbare teleskopkranen kan glasscontaineren lastes opp på lastebilen på et øyeblikk. Når flaskene skal tømmes, tipper containeren over på siden. Lekesettet har mange realistiske detaljer og funksjoner, og lar barn fra 4 år oppleve og gjenskape miljøvern på nært hold.

Inneholder:

  • 2 Playmobil-figurer
  • Lastebil, 2 glasscontainere
  • Flasker
  • Og mer

Detaljer:

  • Antall deler: 62
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71431
EAN4008789714312
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.