Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Dragons Snøfjær med flygedrakt 70043

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 70,-
Få igjen på lager
SKU
04192-58
   

Snøfjær elsker å klage selv om han mener at Hikkens planer er det rette, må han alltid motsette seg. Når alt kommer til alt står han alltid ved Hikkens side og er en pålitelig venn. Snøfjær er selvfølgelig også begeistret for de nye flygedraktene, og flyr rundt.

Inneholder:

  • Snøfjær-figur med flygedrakt
  • Vikinghjelm og hammer

Detaljer:

  • Antall deler: 10
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70043
EAN4008789700438
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.