Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger 3D puslespill med 522 brikker - solsystemet i 8 forskjellige puslespill - 27, 54, 72 og 108 brikker

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 553,-
På lager
SKU
04218-45
   

Nå kan du pusle solsystemet i 3D motiv! I dette 3D puslespillet fra Ravensburger følger det med åtte forskjellige 3D-motiver hvor du kan bygge og lage solsystemet i miniatyr. 3D-puslespillene er skalert ned for å vise de forskjellige planetenes størrelser. Saturn og Jupiter har 108 brikker, Uranus og Neptun har 72 brikker, Jorden og Venus har 54 brikker og Mars og Merkur har 27 brikker, totalt 522 brikker. Hver brikke er nummerert på innsiden for enkel montering, og hver planet har sitt eget stativ, og hele settet kan enten settes på den fargerike solsystem plakaten (som inneholder fakta om hver av plantene), eller bli hengt opp med tråd. Settet inneholder også et sett som monteres i en sol.

Puslespillet består av 522 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger 3D puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 522
  • Alder: fra 6 år 
Produktdetaljer
Modell10311668
EAN4005556116683
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.