Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

CreArt To kosete katter malesett med forhåndstrykt lerret og akrylmaling

Med CreArt fra Ravensburger kan alle barn bli kunstnere.

CreArt-settene inneholder alt barna trenger for å lage sine egne malerier. Dette inkluderer en pensel med tynn spiss av høy kvalitet og tykk akrylmaling for å hjelpe spirende kunstnere med å skape et fantastisk resultat. Med CreArt er det ingen svarte omriss, rammene er i stedet forhåndstrykt i den fargen seksjonen skal males med. Det betyr at når du er ferdig med maleriet, vil kantene se mer profesjonelle ut, og du ender opp med et ferdig resultat du virkelig kan være stolt av.

Maling er en flott aktivitet som ikke bare er morsom, men som også trener fingerferdighet, forbedrer konsentrasjonen og garanterer tilfredshet og stolthet for store og små kunstnere. Med CreArt kunstverk kan du dekorere ethvert rom med dine mesterverk. Når maleriet er ferdig og tørt, kan du legge det inn i den dekorative displayrammen inkludert i settet. Heng det opp på veggen eller gi det i gave. Maleriene utgjør flotte gaver til mordagen eller farsdagen, og de fargerike bildene vil gi liv til alle rom. 

Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
10226-71
   

Mal ditt eget maleri av to katter med CreArt - malesett med forhåndstrykt lerret, pensel, maling og ramme.

Med CreArt kan alle barn bli kunstnere! Denne malepakken er ideell fra 9 år og oppover, og inneholder alt barna trenger for å lage sitt eget maleri av to kosete kattunger! Pakken inneholder en pensel med tynn spiss av høy kvalitet og 15 farger tykk akrylmaling som lar deg skape et fantastisk resultat. Lerretet er forhåndstrykt i fargeseksjoner slik at når du er ferdig sitter du med et stykke flott maleri som du virkelig kan være stolt av.

Maling er en flott aktivitet som er både morsom samtidig som man får trent fingerferdighet og forbedret konsentrasjon. CreArt byr på innhold av høy kvalitet som gir et flott resultat. Settet kommer med ramme inkludert slik at du kan henge opp bilde og vise fram dine kunstverk. Pynt opp ethvert rom eller gi som gave.

Inneholder:

  • Lerret med trykk
  • Akrylmaling
  • Pappstaffeli
  • Pensel
  • Ramme
  • Veiledning

Detaljer:

  • Mål eske: 20 x 27 x 5 cm
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell20194
EAN4005556201945
MerkeCreArt
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.