Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Angrep på Isfestning 42497 - sabeltann-tiger mot kamp-krokodillen

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 597,-
På lager
SKU
04206-36
   

En seier for is-beistene: de har super-våpenet for seg selv! Nå er sverdet forseglet bak et tykt is-skjold i isfestningen deres, voktet av sabeltann-tigeren. Men kamp-krokodillen fra jungelens verden vil overta kontrollen over sverdet. 

Angrep på isfestning fra Schleich byr på mange farer selv for krokodillen, med sine bevegelige armer og bein-våpen. Han må være forsiktig så han ikke trør på noen av de mange fellene i sitt angrep, ettersom veien til supervåpenet er dekket av ekle hindre. Hvis is-pigg fellen eller vindebroen trigges vil kamp-krokodillen ende opp i det isende vannet, og er han riktig uheldig vil de utvidbare istaggene blokkere veien. Endelig inne i festningen er det tid til å beseire den mektige sabeltann-tigeren, som rasende forsvarer super-våpenets gjemmeplass. Hvem vil vinne duellen? Jungel eller is?

Funksjoner

  • Is-skjold kan åpnes og lukkes, og sverdet kan plasseres inni
  • Vindebro som vipper ned på en side
  • Is-pigger som kan tas opp og skyves ned igjen
  • Krokodille-figur med bevegelige armer

Inneholder:

  • Is-festning
  • Sabeltann-tiger
  • Kamp-krokodille
  • Sverd

Detaljer:

  • Mål: 39 x 23 x 16,5 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell42497
EAN4059433105147
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.