Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich dekorert Pegasus enhjørning-føll - 16 cm

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 125,-
På lager
SKU
03216-99
   

Det lille enhjørningføllet lærer å fly, og er veldig modig. Han liker å bli strøket og pyntet med vakre gjenstander av sine alvevenner, og de har flyvende kappløp med hverandre. Det er mange magiske skapninger i Bayala, men de fleste er veldig sky og du kan kun få et blikkfang om du er heldig. De vakreste dyrene er nok de flyvende hestene og enhjørningene.

I en lysning i skogen, ikke langt fra elvebyen Soleyas bor en spesiell familie som består av en Pegasus, en enhjørninghoppe og hennes føll .Den lille bevingete enhjørningen er en av de mest hypnotiserende skapningene i hele Bayala. Han har et snurrende, magisk horn og vinger som sin far. Det lille føllet danser rundt hele dagen og utfordrer seg selv mer under sin flyvetrening en hans Pegasus-pappa skulle ønske. Han like å bli strøket av alvene og går stolt rundt med dekorasjonene deres. Vil du bli med på et flyveløp med alver og det lille føllet?

Funksjoner:

  • Med strass-stein

Morsomme fakta

  • Ingen vet ennå hvilken stor magi som bor inni dette lille, flyvende enhjørningføllet

Innhold:

  • 1 Schleich pegasus-enhjørning, føll

Detaljer:

  • Mål: 9 x 5,7 x 16 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell70575
EAN4055744021961
MerkeSchleich
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.