Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Snøstormbjørn med våpen

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
01202-86
   

Stormbjørnen fra Schleich Eldrador Creatures får motstanderne til å skjelve: Den som fanges av de bevegelige armene, må regne med å få kjenne på isklørne. Yndlingsvåpenet til isbjørnen er en magisk istapp: Med den kan han utløse en heftig isstorm som feier fienden vekk. Det robuste brystpanseret av is gir i tillegg bjørnen en perfekt beskyttelse. Bjørnesterk og iskald: Stormbjørnen fra Schleich® Eldrador® Creatures har flere våpen for å feie inntrengerne av isen.

Han er en sann kamuflasjemester: Den snøhvite pelsen gjør at den ser glir perfekt inn i miljøet i isverdenen. Hvis du ikke kan løpe raskt nok, blir du kjent med hans sterke, bevegelige armer som det er umulig å unngå! En av hans mektige klør er laget helt av is – med en enkelt berøring kan han fryse motstanderne til is! Hvis en fiende slipper unna den gigantiske stormbjørnen, bruker han det hemmelige våpenet sitt: en magisk isøks. Med den kan bjørnen skape en uhyrlig storm av ispartikler, som blåser fiender over ende med et isete åndedrag.

  • Det er nærmest nytteløst å angripe stormbjørnen: Brystplaten hans av is tåler ethvert angrep!

Morsomme fakta

  • Den lengste gjemselrunden med stormbjørnen varte i seks timer. Siden den gang er det ingen av isvesenene som ønsker å leke gjemsel lenger.

Funksjoner:

  • Med bevegelige armer!
  • Med utskiftbare våpen!

Inneholder:

  • 1 stormbjørn
  • 1 våpen

Detaljer:

  • Mål: 15,5 x 11 x 18 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell42510
EAN4059433011868
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.