Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Skrållan Sykkelhjelm til dukke - 45 cm

Skrållan snakkedukker, dukkeklær, dukkevogner og dukkemøbler

Snakkedukken Skrållan har tatt barn med storm siden 1966, og barna kommer til å ha det like morsomt med henne i mange år fremover. Bli med inn i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan skje så lenge du har henne ved din side. Sammen kan dere invitere til morsomme selskap, bli helter i spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer!

Vår lavpris: 115,-
Få igjen på lager
SKU
04225-29
   

Skrållan sykkelhjelm er perfekt for alle dukker som elsker å sykle! Hjelmen festes med borrelås under haken, og passer til dukker som er 45 cm høye.

Selvsagt må dukken ha på seg sykkelhjelm akkurat som deg. Den stilige, rosa hjelmen har blanke prikker og en flott gullkrone på toppen! Det finnes mye mer morsomt tilbehør til snakkedukken Skrållan, slik at hun kan bli med på spennende eventyr. Passer til dukker på 45 cm.

Skrållan er snakkedukken som er elsket av generasjoner! Fantasifull dukkelek er enkelt å finne på med Skrållan og hennes venner. Sammen med dukken kan barnet invitere deg på morsomme fester, bli en helt i et spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer. Alt kan skje, så lenge Skrållan er med!

Inneholder:

  • Skrållan Sykkelhjelm

Detaljer:

  • Passer til dukker opp til 45 cm
  • Mål: 14 x 14 x 15 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13102300
EAN7315621310234
MerkeSkrållan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.