Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Aktivitetsvegg 83 cm

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 975,-
Utsolgt
SKU
03248-83

Aktivitetsveggen fra Smoby er en morsom hageleke og kommer med 6 forskjellige aktiviteter fordelt på begge sider. Her kan man eksperimentere med vann, f.eks. lage renner og helle vann på padlehjul, kaste baller i bøtter, skrive på en tavle, snurre på hjul og spille luffarsjakk og annet spennende. En leke som fremmer logisk, motorisk og finmotorisk utvikling hos barn fra 2 år og oppover.

Inneholder:

  • Smoby Aktivitetsvegg
  • 2 baller

Detaljer

  • Mål:48,2 x 42,8 x 88,5 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell840300
EAN3032168403000
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.