Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Neo Friends lekehus med kjøkken og dørklokke

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 4 985,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
På lager
SKU
03217-46
   

Smoby Neo Friends er et romslig lekehus med kjøkken som byr på timesvis med lek og moro! Sommerkjøkkenet er utstyrt med diverse tilbehør, slik som glass, tallerkener og bestikk, samt gryter og pølser og diverse annet man trenger for å lage et festmåltid. Inviter vennene dine over på en middagsfest, og server maten på piknikbordet på utsiden. Bordet kan også flyttes inn i huset hvis man heller ønsker å spise inne. Huset har til og med en elektronisk dørklokke slik at gjestene kan signalisere sin ankomst. Med sin ekstra takhøyde er dette også et perfekt lekehus for de litt eldre barna. 

Inneholder:

  • Smoby lekehus med kjøkken
  • Kjøkkentilbehør
  • Piknikbord
  • Elektronisk dørklokke

Detaljer:

  • Mål: 217 x 155 x 172 (LxBxH)
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Vekt: 40 kg
  • Alder: fra 3 år
  • Enkelt å montere
Produktdetaljer
Modell810202
EAN3032168102026
MerkeSmoby

Kjøkkendel

Lekehus med flere lekeområder som kjøkken med vask og stekeplate.

Ringeklokke

Elektronisk ringeklokke med lyd signaliserer besøk.

17 Tilbehør

Med tilbehør som kjøkkenutstyr og spisetilbehør, samt 2 pølser.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.