Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sonic the Hedgehog Jumbo bamse 45 cm - klassisk Sonic

Sonic leker, figurer, bamser, byggesett, biler og spill

Sonic the Hedgehog er den superraske helten først sett i SEGA's klassiske videospill hvor Sonic navigerer gjennom flere nivåer, hopper mellom plattformer, bekjemper fiender og unngår hindringer. Det blå pinnsvinet har siden blitt et verdenskjent spillikon, og har vært med i flere spillserier og filmer. Samle figurer, lekesett, bamser og byggesett av den populære karakteren Sonic og hans venner og rivaler; der iblant Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik og flere. 

Vår lavpris: 392,-
Utsolgt
SKU
03226-77

Sonic the Hedgehog™ er en av verdens mest ikoniske videospill-karakterer gjennom tidene. Sammen med sine venner Tails, Knuckles og Amy løper Sonic rundt planeten for å bekjempe urettferdighet og beseire sin erkefiende, den onde Dr. Eggman.

Ha det moro med dine egne Sonic-inspirerte eventyr med denne 45 cm høye Sonic the Hedgehog-bamsen i klassisk design. Laget i deilig mykt plysjstoff, denne bamsen vil gi de beste klemmene, perfekt for alle Sonic-fans.

Inneholder:

  • Sonic the Hedgehog Jumbo bamse

Detaljer:

  • Mål: ca. 45 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell404784
EAN192995404786
MerkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.