Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families babyvogn med andunger trillinger

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
05236-38
   

Dette Sylvanian Families settet kommer med Andetrillingene fra Andefamilien, i søte pastell-fargede kyser. I tillegg til babyfigurene kommer også settet med en babyvogn med plass til alle tre, for mange fine trilleturer. 

Inneholder:

  • Trillinger med kyser
  • Vogn
  • Pute

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 4 cm 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5601
EAN5054131056011
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.