Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trunki Barnekoffert Harley marihøne - rød

Trunki - morsomme kofferter til barn

Trunki er en koffert designet for de minste, og den er godkjent som kabinkoffert. Med fire hjul, snor og håndtak er den ikke bare en koffert, men det perfekte fremkomstmiddel for små og trøtte bein på reise. Trunki er den originale rullekofferten som barna kan sitte på, trekkes på, eller sparke seg fremover. Gjør reisen til en lek med Trunki rullekoffert, med design og motiver som barna elsker!

Vår lavpris: 515,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
03192-226
   

Harley er den morsomme marihøna som er klar til å fly bort sammen med sin favoritt resiekompis. Han er alltid på farten, enkel å se, og han elsker besøke nye og spennende steder. Små globetrottere kan enkelt kjøre, bære eller bli dratt langs rullebanen med denne barnekofferten med hjul fra Trunki. Marihønen Harley fra Trunki rommer 18 liter, er komfortabel å sitte på, kan låses, invendig lomme, og strikksom sikrer innholdet. Den er produsert i samme type lettvekt plast som koffertene voksne bruker. Kofferten er laget for å gjøre reisen til en lek, der barnet kan sitte på kofferten, sparke seg fremover eller bli dratt av andre.

Detaljer:

  • 2 bærehåndtak
  • Mål: 46 x 21 x 31 cm
  • Vekt: 1,6 kg
  • Maksvekt barn som sitter på kofferten: 50 kg
Produktdetaljer
Modell0092-GB01
EAN5055192200092
MerkeTrunki
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.