Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fidget Spinners 4-pack - håndspinnere i flere fargekombinasjoner

Vår lavpris: 57,-
Få igjen på lager
SKU
4-pack-fidget-125
   

Denne value packen inneholder fire Fidget Spinnere i 4 forskjellige fargekombinasjoner. De populære fikle-lekene er det perfekte tidsfordrivet, enten du er en som alltid har et behov for å gjøre noe med fingrene, eller trenger et morsomt avbrekk. Hvis du ofte sitter urolig og tapper i bordet, klikker på penner, eller har en vandrene  konsentrasjon er denne leken perfekt for deg. En fidget spinner kan nemlig hjelpe med fokus og konsentrasjon, og kan hjelpe deg til å koble av og slappe av. I tillegg er det riktig morsomt! En stor bonus for de rundt deg er at håndspinnerne ikke lager lyd, - i motsetning av andre urolige vaner.

  • Morsomt og beroligende tidsfordriv
  • Stillegående og forstyrrer ikke andre
  • Hjelper konsentrasjon og fokus

4-pakningen med Fidget Spinners gjør at du enkelt kan ha en tilgjengelig. Putt en i veska eller sekken, ha en i jakkelommen, legg en på nattbordet og andre plasser du ofte befinner deg. Den passer til både barn og voksne. Spinn alene, spinn sammen med venner, spinn for å slappe av eller spinn som avstressingsmetode på jobb. Spinn med én hånd eller spinn med begge. Fidget handspinner kan spinne opp til 5-6 minutter! Fidget Spinnerne har ABEC kvalitet på hjullagrene.

Inneholder:

  • 4 Fidget Spinners

Detaljer:

  • Farger: 4 ulike fargemønstre

Produktdetaljer
Modell870665
EAN7040698706658
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.