Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Air Hogs Gravitor - innendørs drone med USB ladekabel - høydesensor

Air Hogs fjernstyrte kjøretøy

Blant Air Hogs biler, kjøretøy, båter, fly og helikopter, finner du et vidt spekter av fjernstyrte kjøretøy litt utenom det vanlige. Du finner en rekke kombinasjonskjøretøy med biler som trosser tyngdekraften og kjører like godt på gulvet som på veggen, helikopter og fly som både kan fly og kjøre på bakken, beltebiler som kan kjøre på land, til vanns og på ulendt terreng. Med radiostyrte (RC) leker fra Air Hogs får du et kjøretøy av svært høy kvalitet, litt utenom det vanlige!

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
05217-52
   

Air Hogs Gravitor er en suveren innendørsdrone som svever over alle hindringer ved hjelp av sensorer som registrerer høyde.

Ingen fjernkontroll er nødvendig - styr dronen ved hjelp av hånden din! Dronen kommer til å bevege seg etter bevegelsene, og du har makten til å gjøre flere kule triks og imponere vennene dine. Bruk Gravitors triksepinne for å enkelt komme i gang med de episke stuntsene dine. Hvilket triks vil du øve på i dag?

På grunn av Air Hogs slitesterke og lette konstruksjon vil den sprette og komme tilbake uten å skade vegger og møbler den støter på underveis. Innendørsdronen registrerer det som er under den, og tilpasser svevingen deretter. Den er lett nok til å sveve elegant i luften, og tøff nok til å sprette av gjenstander den møter på og samtidig holde seg i luften. Triksepinnen på leketøysdronen gjør det enkelt å starte og ta i mot dronen, både ved et enmannsshow og i lek med venner. 

Kontroller dronen med hånden eller kroppen din, og bli den nye triksemesteren med denne fantastiske dronen!

  • Ladetid: 25 min
  • Flytid: 7 min

Inneholder:

  • Air Hogs Gravitor
  • Triksepinne
  • USB ladekabel
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6060471
EAN778988364956
MerkeAir Hogs
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.