Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Among Us Crewmate 2 pack actionfigurer rosa og turkis - 11 cm

-44%

Among Us er et multi-player spill for 4 til 10 spiller som minner om det klassiske mafia-spillet, men dette spilles i en online romverden.

Kampen står mellom mannskap og bedragere, der mannskapet skal identifisere bedragerne og eliminere dem, samtidig som oppgaver skal fullføres. Mannskapet vinner hvis alle bedragerne er kastet ut eller alle oppgavene er fullført, mens bedragerne vinner hvis det er like mange bedragere som mannskap. Lat som du er en del av dette populære spillet med figurer og figursett, og skap dine egne kamper og oppgaver, alene eller sammen med andre. 

Kampanjepris 185,- Vår lavpris: 332,-
44%
Du sparer: 147,-
Få igjen på lager
SKU
05226-6
   

Sett avgårde på eventyr ut av denne verden med 2 Among Us actionfigurer i rosa og turkis. Perfekt for små og store fans av det populære nettbaserte spillet. Spill ut mannskapets historier offline, det er opptil deg hvem som er bedrageren.

Hver figur måler rundt 11 cm og kommer med et sett hender hver, som du kan velge å flytte rundt og mikse, samt en ekstra hatt.

Inneholder:

  • 2 Among Us crewmates actionfigurer
  • 2 par hender
  • Ekstra hatt

Detaljer:

  • Mål eske: ca. 12 x 29 x 18 cm
  • Mål figur: ca. 11 cm (H)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellPMI-AU-9321-2-FO
EAN7290112478955
MerkeAmong Us
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.