Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Gå våren i møte med leker og aktiviteter til barn

Gjør uteområdet om til barnas egen boltreplass med vårt store utvalg av trampoliner, lekehus, sparkesykler, store traktorer og andre uteleker og spill. 


Populære vårkategorier

Trampoliner til barn Trampoliner til barn
Trampoliner
Lekehus og sklier for barn Lekehus og sklier for barn
Lekehus
Elbiler og traktorer Elbiler og traktorer
Elbil & traktorer
Radiostyrte biler og kjøretøy Radiostyrte biler og kjøretøy
RC biler
Sparkesykler til barn Sparkesykler til barn
Sparkesykler
Hageleker og spill Hageleker og spill
Hageleker

Alt barna trenger for en aktiv vår

Utforsk våren på hjul!

Det er endelig på tide å suse rundt på en sparkesykkel igjen! Hos oss finner du alt du trenger for å glede dine aktive barn denne våren. Se vårt varierte utvalg av sparkesykler, trehjulssykler, tilbehør og hjelmer for store og små barn. 

Trampoliner til barn Trampoliner til barn
Trampoliner
Sparkesykler og trehjulssykler Sparkesykler og trehjulssykler
Sparkesykler
Ballspill Ballspill
Ballspill

Våre bestselgere for aktive barn

La barna få gleden av å kjøre selv 

Få det tøffeste kjøretøyet i gata! Se vårt store utvalg av traktorer, tråbiler, elbiler og elektriske kjøretøy for barn! Finn kjøretøy som appellerer til den spirende bilentusiasten.


Traktorer for barn Traktorer for barn
Traktorer
Elektriske biler for barn Elektriske biler for barn
Elektriske biler
Traktor tilbehør og utstyr Traktor tilbehør og utstyr
Tilbehør og utstyr

Populære traktorer og elbiler

Lek utendørs i timevis

Lite slår kvalitetstid ute sammen med venner og familie. Konkurrer i ulike hagespill og aktiviteter som passer for både voksne og barn. En runde kubb, et slag krokket, en bordtenniskamp eller vannlek med Aquaplay, vil holde barna opptatt i timevis. 

De mest populære hagespillene finner du her

Lekehus barna vil elske

Gi barna deres eget oppholdsrom med en lekestue i hagen, og la de utforske fantasien. Med ulike funksjoner og tilbehør gir lekehuset barnet utallige lekemuligheter. 

Stort utvalg av lekehus og tilbehør

Fartsfylt moro for fartsglade barn 

Ta utfordringene til veien eller luften. Radiostyrte biler, radiostyrte firhjulinger, radiostyrte helikoptre og droner gir timevis med morsom lek. Her finner du merker som Syma, Nikko og Carrera. 

Våre mest populære radiostyrte biler og droner

Blir klar for sandkasse- og hagelek

Sandkasseleker gi barna timevis med glede og underholdning, både i sandkassen, i hagen eller på strandturen. Se vårt store utvalg av bøtter, spader, plantesett, biler og båter.  

Våre mest populære sandkasse- og vannleker

Bli klar for ferieturen

Barna elsker å pakke sin egen koffert eller bag når de skal på tur. Se vårt store utvalg av kofferter, både til barn og voksne. Velg blant kjente merkevarer som American Tourister og Samsonite. 

Stort utvalg reiseutstyr til små og store

Vår- og sommeraktiviteter for barn

Nyt dagene ute med leker fra vårt store utvalg utendørsleker. Barn elsker å være ute! La dem plaske rundt i sitt eget lille basseng mens de avkjøler seg i sommervarmen. Eller invester i et stort basseng med god plass til lek, plasking, og der man kan øve på og utvikle svømmeferdighetene. Gjør om hagen til barnets egen boltreplass med en rund eller rektangulær trampoline, et morsomt lekehus der de kan invitere familie, venner eller lekene sine på besøk, eller en AirTrack for spretne turntriks på plenen eller som flytebrygge på sjøen. Og når man er på stranden eller sjøen, hva er vel bedre enn å legge ut på en rolig padletur på SUP-brettet?

Med sparkesykkelen utvider barnet rekkevidden sin, la dem suse rundt på en sparkesykkel med to hjul, tre hjul, små hjul eller store hjul, tilpasset barnets alder og ferdigheter. Eller hva med å kjøre rundt i sin egen el-bil? Se alle modellene vi har av kule biler og store traktorer. Kanskje en sklie eller vannlekesett med kanaler, pumper og sluser i hagen er tingen? Inviter venner og familie hjem i hagen og ta frem utendørsspill som yatzy, boccia, badminton, bowling, kubb med mer. Vi har også vannpistoler og vannballonger, lekegevær med gummipiler, fotballer og fotballmål - og et stort utvalg plastleker til sandkassen og stranden som bøtter, spader, sandformer og biler.

Gå våren og sommeren i møte med morsomme leker og aktiviteter som du vet barna kommer til å elske!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.