Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Intex Ultra XTR Premium Pool - rammebasseng med sandfilterpumpe - 549 x 274 x 132 cm - komplett sett

Intex basseng, bassengtilbehør, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr

Intex har i over 40 år produsert basseng, oppblåsbare leker, badeleker og svømmeutstyr av høy kvalitet. Innovative produkter, flott design - morsomme leker for hele familien. Alle Intex produkter som oppblåsbare basseng, rammebasseng, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr gjennomgår en intensiv kontrollprosess før de slippes til forbruker. Intex selges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden 

Vår lavpris: 10 423,-
På lager
SKU
12182-2
   

Oppdag den ultimate bassengopplevelsen med Intex Ultra XTR Premium Pool bassengpakken med et 5,49 x 2,74 m stort basseng og sandfilterpumpe!

Denne pakken inneholder et rektangulært basseng som måler hele 549 x 274 x 132 cm, og som rommer 17 203 liter ved 90% kapasitet. Bassenget har en klassisk rektangulær form og et flott utseende med mørkegrå utside og blå printfliser på innsiden. I tillegg følger det med en underlagsmatte, sandfilterpumpe, bassengovertrekk og en sikkerhetsstige. Den komplette løsningen med dette luksusbassenget har plass til hele familien eller vennegjengen, så det er bare å glede seg til sommer og sol i egen hage!

 • Kapasitet: 17 203 liter (v/90%)
 • Strømhastighet sandfilterpumpe: 4542 liter/t
 • Sandfilterpumpen kan også kombineres med Intex Krystal Clear saltvannssystem
 • Anbefales å tilsette bakteriedrepende kjemikalier i tillegg
 • Settes på flatt underlag som tåler vekten
 • Solid stålramme med inn- og utvendig pulverlakk og easy lock-system

Sandfilterpumpen er et populært valg for å holde bassenget rent, da det er både effektivt og enkelt å vedlikeholde. Sanden (må kjøpes separat) trenger bare å byttes ut hvert 5 år, og man kan for eksempel bruke Intex Glass Filter Media (29058) sanden. Pumpen krever 8,5 kg av glassfiltersanden, eller 12 kg vanlig sand. Pumpen kan også kombineres med et saltvannssystem for ytterligere rensing (kjøpes separat).

Inneholder:

 • Rektangulært Utra XTR Premium basseng
 • 220-240V sandfilterpumpe (26644)
 • Sikkerhetsstige
 • Underlagsmatte 
 • Bassengovertrekk
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: 5,49 x 2,74 x 1,32 m (LxBxH)
 • Vannkapasitet: 17.203 liter (90%)

Intex Premium Pool er enkelt å sette sammen, og det tar ca. 60 min å montere bassenget. Bassengrammen er av høy kvalitet, med pulverlakkert stål som forbedrer rustmotstanden, levetiden og stabiliteten i bassenget ditt. Forsterket bassengfolie i gulv og vegger gir høy stabilitet og lang levetid. Intex vannrevitaliseringsteknologi forbedrer bassengets sirkulasjon, filtrering og vannklarhet.   

Merk: Dette bassenget kan ikke graves ned! Sand, saltvannssystem, klor og lignende må kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell26356NP
EAN6941057413808
MerkeIntex
26356NP bassengpakke med alt av utstyr 26356NP bassengpakke med alt av utstyr

Med sandfilterpumpe og sikkerhetsstige 

Hold bassenget rent med sandfilterpumpen, og gå trygt inn og ut av bassenget med hjelp av sikkerhetsstigen. 

26356NP beskyttelsesduk og underlag for bedre holdbarhet på bassenget 26356NP beskyttelsesduk og underlag for bedre holdbarhet på bassenget

Beskytt bassenget ditt

Plasser bassenget på underlagsmatten på ett flatt og jevnt underlag, og bruk overtrekket i det komplette settet når bassenget ikke er i bruk.

Slitesterkt 26356NP basseng i 3-lags PVC-materiale Slitesterkt 26356NP basseng i 3-lags PVC-materiale

Slitesterkt materiale

Bassengduken er laget i et slitesterkt 3-lags super-tough PVC materiale for god holdbarhet.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.