Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Nature lekehus med kjøkken

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Vår lavpris: 1743,-
På lager
SKU
03192-106
   

Smoby Nature lekehus med kjøkken er et lekehus i moderne design med 1 halvdør og 2 vinduer med skodder. Utekjøkkenet består av kokeplate, vask og tilbehør som glass, tallerkener, bestikk og mye mer. Du finner kroker ved siden av vasken hvor du kan henge det opp.

Lekehuset fra Smoby svært stabilt og solid, og det er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet og slik at det beholder fargen over lengre tid. La barnet diske opp de lekreste retter på grillen. Lekehuset er lyst med sine 2 vinduer, men dersom man ønsker litt skygge kan skoddenes skyves for.

Inneholder:

  • Smoby Nature lekehus med utekjøkken
  • 17 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 145 x 110 x 127 cm
  • Vekt: ca 15 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810713
EAN3032168107137
MerkeSmoby

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.