Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Nature lekehus med utekjøkken og 17 tilbehør

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 985,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
På lager
SKU
03192-106
   

Smoby Nature lekehus med kjøkken er et lekehus i moderne design med 1 halvdør og 2 vinduer med skodder. Utekjøkkenet består av kokeplate, vask og tilbehør som glass, tallerkener, bestikk og mye mer. Du finner kroker ved siden av vasken hvor du kan henge det opp.

Lekehuset fra Smoby svært stabilt og solid, og det er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet og slik at det beholder fargen over lengre tid. La barnet diske opp de lekreste retter på grillen. Lekehuset er lyst med sine 2 vinduer, men dersom man ønsker litt skygge kan skoddenes skyves for.

Inneholder:

  • Smoby Nature lekehus med utekjøkken
  • 17 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 145 x 110 x 127 cm
  • Vekt: ca 15 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810713
EAN3032168107137
MerkeSmoby
Smoby Nature PLayhouse 810713 med kjøkkendel Smoby Nature PLayhouse 810713 med kjøkkendel

2 vinduer 

Lekehuset har 2 vinduer med skodder som kan åpens og lukkes.

Smoby lekehus med 17 tilbehør som kjøkkenutstyr, bestikk, glass og tallerker Smoby lekehus med 17 tilbehør som kjøkkenutstyr, bestikk, glass og tallerker

17 tilbehør

Med tilbehør til kjøkkenet som tallerker og bestikk, gryte med lokk, pølser og glass.

Smoby 810713 lekehus til hagen med 2 vinduer og utendørs kjøkkendel med vask Smoby 810713 lekehus til hagen med 2 vinduer og utendørs kjøkkendel med vask

Kjøkkendel

Lekehusets kjøkken er plassert ute og har stekeområde og vask.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.