Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Pretty Flower House lekehus med planteredskaper og blomsterpotter

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 794,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
Få igjen på lager
SKU
03233-31
   

Smoby Pretty Flower House er et solid og stødig lekehus som gir barn muligheten til en rekke lekemuligheter. Her kan de utforske, trekke seg unna, leke gjemsel, etterligne de voksne samt tilbringe timer med sine venner. Det er mange gode unnskyldninger for å leke. Dette lekehuset inkluderer en gul halvdør og 2 vinduer med skodder. I tillegg følger det med tre plantepotter, spade og rake. 

Lekehuset er laget i UV-behandlet plast slik at det vil vare enda lenger. Det enkle, men flotte designet vil tilfredsstille både store og små, og barna vil elske å tilbringe dager i sitt eget hus. 

Inneholder:

  • Smoby lekehus
  • Spade og rake
  • 3 potter

Detaljer:

  • Mål: ca. 98 x 110 x 127 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810725
EAN3032168107250
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.