Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby 2i1 sandkasse til hagen - 76 x 76 cm

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 498,-
Få igjen på lager
SKU
03233-43
   

Smoby 2i1 sandkassen og plantehagen tilbyr flotte lekemuligheter for barn, enten de vil bygge sandslott eller utforske hagearbeid. Sandkassen er enkel å sette sammen, du trenger bare sette de fire veggene sammen. Kassen kan plasseres hvor som helst, og passer perfekt med Smoby lekehusene. Sandkassen rommer over 100 kg sand, eller opptil 70 liter jord om man foretrekker å lære mer om planter og vekst av blomster eller kanskje grønnsaker? Det følger også med en bunnduk.

Inneholder:

  • 4 kassevegger
  • Bunnduk

Detaljer:

  • Mål: 76 x 76 x 17 cm (LxBxH)
  • Volum: 110 kg sand/70 liter jord
  • Materiale: resirkulert plast
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell850208
EAN3032168502086
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.