Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Samsonite Happy Sammies Eco toalettveske - Lion Lester

Samsonite trillekoffert, sekker og reiseartikler til barn

Samsonite har levert kofferter og reiseartikler i over 100 år, og nå kan barna også reise med trygge, gode trillekofferter som følger samme kvalitetsnivå som for voksne. Det er morsomt å dra på tur, og hva er vel gøyere en å kunne pakke og ha med sin egen kofferter. Koffertene fra Samsonite kommer som tradisjonelle trillekofferter med 2 og 4 hjul, eller som en rider som barnet kan sitte på, skyve seg bortover eller trekkes rundt på flyplassen når man er sliten i beina. Reis med stil sammen med Samsonite for barn.

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
04226-5
   

Happy Sammies Eco figurene fra Samsonite blir barnas venner som følger dem til skolen eller på utflukter, samtidig som at de bidrar til en bærekraftig livsstil gjennom bruk av resirkulert materiale. Bra for både barna og kloden.

Denne praktiske lille vesken rommer 2,5 liter og passer som toalettmappe, med glidelås-lukking på toppen. Laget i miljøvennlige materiale fra resirkulerte PET-flasker og med integrert navnelapp integrert slik at den alltid finner veien hjem.

Inneholder:

  • Samsonite Happy Sammies toalettveske - Lion Lester

Detaljer:

  • Mål: 18 x 23,5 x 9 cm
  • Volum: 2,5 L
  • Materiale: R-PET polyester
Produktdetaljer
Modell142469-9674
EAN5400520150455
MerkeSamsonite
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.