Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Samsonite Happy Sammies toalettveske - Fox William

Samsonite trillekoffert, sekker og reiseartikler til barn

Samsonite har levert kofferter og reiseartikler i over 100 år, og nå kan barna også reise med trygge, gode trillekofferter som følger samme kvalitetsnivå som for voksne. Det er morsomt å dra på tur, og hva er vel gøyere en å kunne pakke og ha med sin egen kofferter. Koffertene fra Samsonite kommer som tradisjonelle trillekofferter med 2 og 4 hjul, eller som en rider som barnet kan sitte på, skyve seg bortover eller trekkes rundt på flyplassen når man er sliten i beina. Reis med stil sammen med Samsonite for barn.

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
09218-31
   

Denne søte toalettvesken fra Samsonite er oransje med motiv av Fox William. Toalettvesken har et stort hovedrom med adresselapp, og den kan lukkes med glidelås. Her kan barnet pakke alt av toalettsaker som de trenger når de skal ut og farte. Toalettvesken er laget av resirkulert Recyclex-materialet som er laget av 100% PET-plastikkflasker. Den kan også vaskes i vaskemaskinen.

Inneholder:

  • Samsonite Fox William toalettveske

Detaljer:

  • Mål: 14 x 22 x 9 cm
  • Volum: 2 L
  • Materialet: 100% R-PET polyester
Produktdetaljer
Modell93445-6562
EAN5414847820441
MerkeSamsonite
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.