Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers 3D nattlampe - Captain America

-25%

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Kampanjepris 213,- Vår lavpris: 284,-
25%
Du sparer: 71,-
På lager
SKU
05226-48
   

Tilføy denne morsomme 3d lampen til din Avengers-samling, formet som karakteren og helten Captain America. Forbedre soveromsmiljøet ditt ved å erstatte den klassiske nattlampen med en 3D-figur for å skape en mer sjarmerende atmosfære. Perfekt til nattbordet eller på en hylle. 

Trykk på knappen og det lyset vil holde seg på i rundt 15 minutter, ideelt for en behagelig natt.

Inneholder:

  • Avengers 3D nattlampe - Captain America

Detaljer:

  • Mål: 15 x 15 x 27 cm
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Materiale: plast, metall
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellMV15911
EAN8435507848046
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.