Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World 3D nattlampe - T-rex dinosaur

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 284,-
Få igjen på lager
SKU
05226-54
   

Tilføy denne tøffe 3d lampen til din dinosaur-samling, formet som en T-rex fra Jurassic World. Forbedre soveromsmiljøet ditt ved å erstatte den klassiske nattlampen med en 3D-figur for å skape en mer personlig atmosfære. Perfekt til nattbordet eller på en hylle. 

Trykk på knappen og lyset vil holde seg på i rundt 10 minutter, ideelt for en behagelig natt.

Inneholder:

  • Jurassic World 3D nattlampe - T-rex

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Materiale: plast, metall
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellJP00002
EAN8435507865180
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.