Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers analog klokke - armbåndsur i boks

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
10206-200
   

Analog klokke med motiv fra Avengers. Klokken er blå og rød med Captain America og Iron Man på reimen, og kommer i en metallboks for trygg og praktisk oppbevaring når klokken ikke er i bruk. Med reim som kan justeres i størrelse tilpasset barnets arm.

Inneholder:

  • Avengers armbåndsur

Detaljer:

  • Mål: 7,5 x 7,5 x 8 cm
  • Batteribehov: 1 x LR41 (inkludert)
Produktdetaljer
ModellMV15782
EAN8435507834391
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.