Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Premium grå caps i bomull - 52 cm

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 76,-
Få igjen på lager
SKU
03216-151
   

Flott premium caps i bomull til barn i størrelse 52 cm med motiv fra Marvel Avengers. Capsen er i gråfarger med Avengers-logoen på framsiden og omriss av flere av heltene fra Avengers-universet. Se tøff ut samtidig som du skygger for sola og beskytter hode og øyne.

Inneholder:

  • 1 Avengers caps

Detaljer:

  • Størrelse: 52 cm
  • Materiale: 100% bomull
  • Motiv: Avengers
Produktdetaljer
ModellMV15521
EAN8435507814393
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.