Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Baby Annabell deluxe Set Knit - Kjole, sko, lue og underbukse til dukke

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 347,-
Få igjen på lager
SKU
06195-187
   

Dette moteriktige antrekket med strikkegenser, kjole, lue og søte sko trekker alles oppmerksomhet. Baby Annabells favoritt sau smiler til alle beundrerne fra genseren og Annabell holder seg god og varm med den rosa strikkeluen.

Inneholder:

  • Kjole med strikket overdel
  • Lue
  • Romper
  • Sko

Detaljer:

  • Passer til Baby Annabell dukker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell701966
EAN4001167701966
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.