Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Bear Cave - koselig seng til Baby Born Bear

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 263,-
På lager
SKU
04234-40
   

Søt Baby Born Bear seng er et supert tilbehør til Baby Born Bear kosebamse - klart små bjørner må ha sin egen soveplass. Formet som en søt bamsehule, men et bjørnehode med små ører og snute er den perfekt for avslapping i koselige omgivelser. 

Inneholder:

  • BABY Born Bear Cave seng

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell834459
EAN4001167834459
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.