Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Deluxe antrekk - ridebukse, vest, genser, hjelm, støvler og tilbehør til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
04218-148
   

BABY Born er klar til å bli med på sin første ridetur. Med dette settet er dukken klar til å sette seg på hesten og ri. Med settet følger det med en vest i fargen turkis, genser med hestemotiv, matchende turkis ridebukse og rosa støvler. Når Baby Born skal ri så er det viktig å bruke hjelm for å beskytte hodet hvis hun skulle falle av hesten. Det følger også med en børste, for hesten må jo børstes, og en ridepisk til å styre hesten med.

Inneholder:

  • Hjelm
  • Vest
  • Genser
  • Bukse
  • Sko
  • Børste
  • Ridepisk

Detaljer:

  • Passer til dukker som er ca 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell831175
EAN4001167831175
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.