Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born My cute horse - dukkehest med lyd og bevegelse - 38 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
04218-147
   

BABY Born My Cute horse - Baby born dukkens hest som knegger, beveger seg og lager lyd når hovene treffer bakken. 

Si hei til BABY Borns søte bestevenn! Baby Born er den fødte dyrevenn og hesten er det perfekte tilbehøret til din dukke. Når Baby Born er i stallen og gjør seg klar for ridekonkurranse pynter hun ponnien med søte små knapper, og tar på den rosa salen og selen som også er dekorert med pins i forskjellige farger. Den hvite manen og halen er også grundig børstet. Når Baby Born er klar til å ri kan hun sette seg i salen og ri i avgårde med hesten.  

Hesten vet også nøyaktig hva som skal skje, og ved å trykke på det høyre øret vil den knegge spent. Ved å trykke på det venstre øret vil hesten begynne å bevege seg. Hesten liker best å løpe på glatte overflater, og når den gjør det kan man høre lyden av hovene som treffer bakken og glade hestelyder. Et nytt trykk på venstre øret, så vil hesten stoppe.  

Hesten vil tilby fortryllende underholdning til leketiden og du kan oppleve uendelig eventyr sammen med Baby Born og denne magiske vennen. 

Inneholder:

  • Hest
  • Sele
  • Sal
  • Dekorative knapper

Detaljer:

  • Passer til dukker opp til 43 cm 
  • Batteribehov: 3 AA batterier (ikke inkludert)
  • Mål: (H) 38 cm 
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell831168
EAN4001167831168
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.