Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Holiday solstol med parasoll - lekesett til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
01205-107
   

BABY Born gleder seg til ferien, slik at den kan ta i bruk dette flotte solsettet med solstol og parasoll. BABY Born lengter etter å sitte i solstolen sin og smøre seg inn med solkrem mens hun koser seg med en kald fruktdrikk under parasollen. Stolen med det fine jungelmønsteret har et separat bord til BABY Borns flaske. Kle dukken i den vakre strandkjolen, og hun er klar for en deilig og avslappende ferie!

Inneholder:

  • Solstol med bord
  • Parasoll
  • Glass
  • Solkrem
  • Tunika

Detaljer:

  • Passer til dukker ca. 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell829264
EAN4001167829264
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.