Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born stellebord til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 432,-
Utsolgt
SKU
01217-42

Med dette stellebordet fra BABY Born kan du lett skifte på dukken din mens den ligger komfortabelt. Den avtagbare stellematten er både myk og pen å se på, og står i stil med de rosa og lilla detaljene. Den tredelte hyllen under stellebordet har god plass til oppbevaring til utstyr som er greit å ha lett tilgjengelig, slik som rene bleier, et klesskift, eller kanskje til og med favorittleken?

Den søte lille andevennen Berta følger ikke bare med på at BABY Born dukken (følger ikke med) har det bra, men er også utstyrt med kluter for rengjøring og kan enkelt festes til kanten. Stellebordet er inspirert av skandinavisk design med sine lekre ben i treutseende, og passer godt inn på barnerommet.

Inneholder:

  • Stellebord med oppbevaringshylle
  • Avtagbar stellematte
  • And med rengjøringsklut

Detaljer:

  • Passer til dukker opptil 43 cm
  • Mål: 50x35x52 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke, bleie og klesskift medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell829998
EAN4001167829998
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.