Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born High Chair - barnestol til dukke 36-43 cm

-19%

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 294,-
Vår lavpris: 365,-
19%
Du sparer: 71,-
På lager
SKU
06205-18
   

Det er så lett å gi BABY Born mat når hun sitter i den høye stolen sin. Stolen er laget i et skandinavisk design og har tre-lignende bein og et komfortabelt rosa sete. På ryggstøtten venter bjørnen Bruno og anden Berta allerede spent på lunsjen sin. Det rosa bordet har god plass til BABY Born sin tallerken og flaske. Og selvfølgelig er ikke bordet bare til å spise på, men det er også ideelt til å tegne og bygge med byggeklosser og andre ting. Barnestolen passer perfekt til dukker på 43 cm, men kan også brukes til mindre dukker.

Inneholder:

  • BABY Born barnestol til dukke

Detaljer:

  • Mål eske: L31 c B16 x H47 cm
  • Passer til dukker opptil 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell829271
EAN4001167829271
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.